0
ATP

NOLE KO TE ŠIŠA: Urnebesna reakcija najboljeg tenisera sveta kada je ugledao novu frizuru (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.20 u 16:30

Supruga našeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena, pre nekoliko dana je sredila frizuru najboljem reketu sveta, a sada je objavila video snimak kako je sve to izgledalo.

Prema rečima Jelene Đoković, trebalo joj je oko tri sata da ošiša ‘pećinskog čoveka’.

– Došlo je vreme da šišam muža, pećinskog čoveka, dozvolio mi je. Ovo će da mu bude stolica, a ja ću da mu budem dželat. Jesi li spreman? – pitala je Jelena.

Novak je pre šišanja pričao da se i dalje opire, te da nije mogao kod frizera jer je na snazi dvadeset četvoročasovni karantin. Ipak, ‘pomirio se sa sudbinom’ u jednom trenutku i, kako kaže, poklekao.

– Okej, ovo je početak kraja, verovatno. Videćemo šta će biti, prihvatio sam, poklekao sam, barem sa strane – rekao je Novak.

Na kraju je bio zadovoljan učinjenim i poručio je da Jelena ima veštinu i zanat u rukama.

– Završila sam, ovo su rezultati mukotrpnog satnog, trosatnog rada – dodala je Jelena posle šišanja, a onda su oboje citirali poznatog italijanskog novinara Ubalda Skanagatu rečima ‘Not to baaaad’

https://www.instagram.com/p/B_hqIXSDKzL/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter