2
ATP

MUAMER ZUKORLIĆ: Napadaju Đokovića jer je rekao ono šta misli, nije ovo inkvizicija!

Objavljeno: 22.04.20 u 16:42

Veliku prašinu u regionu izazvao je stav Novaka Đokovića o vakcinizaciji.

Srpski teniser rekao je da bi razmislio o vakcinaciji za COVID-19, a ubrzo mu je odgovorio epidemiolog Predrag Kon, te je usledio svojevrsni dijalog dvojice kroz medije.

Gostujući na ‘Happy‘ Televiziji svoje mišljenje izneo je i bivši muftija Muamer Zukorlić.

– Ne možemo da napadamo Novaka Đokovića samo zato što iznosi svoje mišljenje. Ne samo da ga napadamo, nego jako mi smeta taj inkvizitorski pristup. Njega napadaju zato što se odvažio da kaže svoje mišljenje. Napali su ga zato što ne prihvata tabuizaciju.

Zukorlić je podržao Novaka Đokovića vezano za ‘vakcinaciju više nego kada ga podržava na terenu’

– Imali smo u srednjem veku inkviziciju, a sada imamo nove trendove, koji vam pod plaštom izgovora zaštite zdravlja, ne dopusštaju da kažete svoje mišljenje. Dva puta sam pogledao snimak, čovek je rekao ‘nisam protiv vakcine, ali se zalažem za pravo izbora i da znam šta mi se ubrizgava‘. Pa ja ga podržavam, evo neka zna Novak Đoković, sada ga podržavam više nego kada je pobeđivao. I tada mi je bilo drago. Ali pravo na izbor i mišljenje ne sme se nikako zapostaviti. Ne smemo pristati na tabuizacije – kaže Zukorlić.

0
0

2 Komentara

  1. Ljudsku i moralnu gromadu kakvu predstavlja Nole za gradjane Srbije,ne sme se tako lako sigmatizirati.Svojim radom i umom(tenis sr igra i glavom) osvojio najvise visine u poslu kojim se bavi i to zasluzuje respekt,a svojim ponasanjem naterenu i van terena doprineo je postovanju Srbije kao zemlje.
    Pesicka je svojom uvredom povredilane samo Djokovica,nego i osecaje najveceg dela gradjana Srbije,pa je najmanje sto bi trebala uciniti je da se izvini i Djokovicu i narodu Srbije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter