5
ATP

Foto: Youtube screenshot kombo

POJASNIO JE SITUACIJU: Đoković odgovorio Konu – Nisam ekspert, ali…

Objavljeno: 21.04.20 u 10:15

U Đokovićevom intervjuu na Zum platformi srpski teniser govorio je o vakcinaciji protiv COVID-19, a to je podiglo prašinu u javnosti.

Ubrzo je najboljem teniseru sveta stigao odgovor epidemiologa Predraga Kona, a sada se saopštenjem objavljenom u Njujork Tajmsu ponovo oglasio Đoković.

NOVAK GOVORIO O VAKCINACIJI – ATANASIJEVIĆ: Ako bude drugog talasa, možemo da ugasimo kolektivne sportove’

Nisam ekspert, ali hoću da imam opciju da izaberem šta je najbolje za moje telo. Nastaviću da istražujem na ovu temu jer je važna i uticaće na sve nas. Da budem iskren, malo sam zbunjen, baš kao ostatak sveta. Uprkos tome što imam pristup informacijama, u nedoumici sam šta je najbolje uraditi ovoj situaciji.

PREDRAG KON POSLAO ŽESTOKU PORUKU ĐOKOVIĆU ZBOG ANTI-VAKCINISANJA: Nema tu pomoći, izbegavaj odgovore jer imaš veliki uticaj!

Teniser je istakao želju da se edukuje o jačanju metabolizma.

Želim da se edukujem o tome kako ojačati metabolizam da bismo bili u najboljoj fizičkoj spremi kako bismo porazili COVID-19 – zaključio je Đoković.

Od koronavirusa u svetu zaraženo je skoro dva i po miliona ljudi, preminulo je oko 170 hiljada, dok se oporavilo nešto više od 650.000.

0
0

5 Komentara

  1. Farmaceutska mafija na delu.Ubrzan postupak vakcine, neispitan, niti je prihvatam niti ću je primati.To je moje pravo i sloboda.niko mi tu obavezu ne može nametnuti.
    Zato javnost tako i reaguje Obavezu imunizacije,SE NE MOŽE NAMETATI a da ni sam ne verujeŠ u to. Puna podrška NOLETU, ne zato što je teniser i ima veliki uticaj, već za što je to GLAS ZDRAVOG RAZUMA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Nole za izjavu, treba misliti samo svojom glavom! Za zagovornike pošto-poto špricanja neproverenim vakcinama najbolje bi bilo da se što pre planetarno svi špricamo bez razmišljanja i pitanja. Za stanovnike ove planete nisam siguran da je opcija „bez razmišljanja i pitanja“ najbolje rešenje..

    0
    0
    Odgovori
  3. Nole kao uvek – pametan i mudar . On neće i ne treba sve da kaže , ali , kao i mnogi, zna da su vakcine Bil Gejtsa, Rokfelera, Soroša i ostale kabale – vakcine protiv zdravlja . Nije problem toliko u vakcini , nego u tome ko je proizvodi i šta je sve u njima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter