0
Tenis

FOTO;: Privatna arhiva

VELIKO SRCE MARIANE DRAŽIĆ: Hrvatska teniserka prikupila 5.000 obroka za gladnu decu!

Objavljeno: 19.04.20 u 11:22

Gest vredan pohvale!

Teniska sezona stopirana je zbog pandemije korona virusa, a Mariana Dražić iskoristila je pauzu i priključila se svetskoj organizaciji koja prikuplja obroke za gladne širom sveta.

Ova organizacija je u globalnoj akciji „Share the meal“ za samo tri nedelje uspela je da prikupi pet hiljada obroka za gladnu decu širom sveta.

Lep hrvatska teniserka, koja se nalazi na 631. poziciji WTA liste izrazila je zadovoljstvo zbog uspeha akcije.

– Zbog trenutne situacije u svetu i pandemije korona virusa ne bismo trebali zaboraviti da gladnih ima tokom cele godine i da im je potrebna naša pomoć. Zato sam veoma ponosna što sam svoj zacrtani godišnji cilj od 5.000 obroka uspela da realizujem za samo tri nedelje – rekla je Mariana i dodala:

PRELEPA HRVATSKA TENISERKA ZA HOTSPORT: Ne bih imala ništa protiv da zaigram za Srbiju, sviđa mi se Novakova srčanost!

– Po ko zna koji put se potvrdilo da zajedno možemo svet napraviti boljim mestom, te se nadam da ćemo nastaviti da dajemo podršku i pomoć kao i do sada. Zajedno sa UN organizacijom „World food program“ i „Share the meal“ planiram da nastavim s prikupljanjem donacije za gladnu decu, s dodatnim fokusom na olakšavanje i pomaganje onima koji su konstantno ugroženi zbog kontakta sa obolelima, a to je medicinsko osoblje.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to announce that I have reached my goal of 5000 meals for hungry children worldwide in just 3 weeks! @sharethemeal the UN @worldfoodprogramme app that’s dedicated to fighting hunger launched a new goal to help WFP emergency teams. You can make a difference! Find my team #Letlovelead All it takes is a tap to give back! 📱 Link in my bio! Sretna sam što s vama mogu podijeliti da sam u samo tri tjedna postigla cilj od 5000 obroka za gladnu djecu širom svijeta! @sharethemeal Aplikacija UN @worldfoodprogramme posvećena borbi protiv gladi pokrenula je novi cilj pomoći timovima za hitne slučajeve WFP- Možete napraviti razliku! Pronađi moj tim #Letlovelead Sve što trebate je jedan klik za pomoći!📱 Link je u mom opisu profila!

Објава коју дели Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) дана

HRVATSKA TENISERKA DEO AKCIJE UN: Marijana vas zove da zajedno pomognemo gladnima!

Zbog situacije s korona virusom, Mariana je trenutno kod kuće u Brelima, gde trenira i čeka nastavak teniske sezone, a paralelno planira da proširi ovu akciju.

– Sve što treba da uradite kako biste pomogli je da skinete aplikaciju “Share the meal”, pronađete moj tim #Letlovelead i donirate jednim klikom… – zaključila je simpatična Mariana.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećan Uskrs dragi naši hotsportisti!Hristos Vaskrse! Želimo vam mir,sreću i blagostanje! ❤️🙏❤️

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter