0
ATP

FOTO: ATP TOUR

ITALIJANI: Nole, hvala ti za pomoć Bergamu!

Objavljeno: 17.04.20 u 12:58

Pomogao je Novak Đoković svojoj Srbiji sa milion evra u borbi protiv korona virusa, ali je veliko srce pokazao u Italiji i Španiji.

Danas se urednik uglednog ‘Tutosporta’ zahvalio Novaku Đokoviću za pomoć bolnicama u žarištu korona virusa Bergamu.

– Ne zanima me ako znate, osim ako to može pomoći do drugih potencijalnih davalaca da me oponašaju. Nole Đoković već je napravio veliki gest za bolnice u Bergamu od ogromne vrednosti. Odavno je poznato da Italiju svetski broj jedan jako voli. To je pokazao i prošle godine u San Remu kada je pevao „Obećanu zemlju“, odajući počast našoj zemlji – piše Jakobeli.

On je podsetio da je Novak, zajedno sa suprugom Jelenom, Srbiji donirao milion evra kroz fondaciju za kupovinu respiratora i medicinske opreme.

– Sada je čin solidarnosti ponovio za bolnice u Bergamu, Romano di Lombardiji i Trevilju. Ko to nije hteo da se sazna javno? Da je zavisilo sve od Novaka nikada ne bismo saznali. Savršeno govori italijanski. Danas ćemo mu mi na srpskom da kažemo ‘Od srca, hvala Nole.. Nikada ovo nećemo da zaboravimo – napisano je u tekstu koji se nalazi na naslovnoj strani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter