0
ATP

DOBRO POZNATI DRES: Fotografija iz Novakovog doma će oduševiti zvezdaše (FOTO)

Objavljeno: 14.04.20 u 19:44

Pristalice kluba iz Ljutice Bogdana biće oduševljene prizorom.

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića, podelila je fotografiju njihovog sina Stefana dok se igra u crveno-belom dresu.

Novakova ljubav prema Crvenoj zvezdi odavno je poznata, pa ne čudi što je preneo na sina Stefana, što se može videti po fotografiji iz njihovog doma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“If a child can’t learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn.” – @hellylumgair 🌟 Join me tonight at 8pm CEST on Instagram Live to discuss parenting and home schooling during these quarantine times. I’ll be welcoming my friend Helen Lumgair “The Educationalist” on with us to share her wisdom, insight, and positive presence. So many people have already shared questions for her – feel free to comment with more below and let us know if you’re joining us tonight! 😘 Najbolji način da učimo je kroz igru – to kažu najveći stručnjaci y polju ranog razvoja. Pridružite mi se večeras u 8pm na Instagram live da pričamo o načinima kako da učinimo učenje zanimljivim našoj deci dok smo svi zajedno kod kuće u ovo vreme izolacije. Moja prijateljica, Helen Lumgair, će nam se pridružiti i podeliti sa nama njena iskustva i ekspertizu. Već godinama saradjujemo i razmenjujemo ideje i verujem da će vam biti korisno da je upoznate! Već ste mi poslali puno pitanja ali svakako nastavite da pišete i dole u komentarima i vidimo se večeras 😘 @novakfoundation #Care4Kids #BelieveinTheirDreams

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Podsetimo, teniska sezona je stopirana usled pandemije korona vriusa, a poslednje vesti su da bi ona mogla da se nastavi u avgustu, što je potvrdio Andrea Gaudenzi, prvi čovek ATP.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter