0
ATP

KIRJOS PONOVO ŠOKIRAO SVET: Navijači mu zviždali, a on im odgovorio psovkama!

Objavljeno: 26.02.20 u 11:18

Taman kada pomislimo da nas od Australijanca ništa ne može iznenadi, on nas demantuje. Nakon povlačenja sa turnira u Akapulku ‘udario’ je po publici.

Njegova namera da odbrani titulu zaustavljena je već na prvom koraku pošto je nakon prvog seta koji je izgubio od Iga Umbera (3:6) odlučio da se povuče sa turnira. Naime, Kirjos već duže vremena ima problema sa povredom zgloba.

AO: Nije moglo bez Kirjosevog ‘cirkusa’, imitirao Nadala, Rafa slavio protiv Delbonisa (VIDEO)

Navijačima u Meksiku odluka Kirjosa nije se dopala, već je sa terena ispraćen zvižducima. Nakon čega je sočnim psovkama Australijanac odgovorio navijačima na konferenciji za medije.

J*be mi se za to… Bukvalno mi se j*be, jer nisam mogao da igram. Nisam zdrav, pokušao sam da dođem ovde, da igram, pomogao sam medijski organizatorima, želeo sam da podarim malo tenisa publici… A njihovo nepoštovanje? Stvarno mi se j*be za to – poručio je Kirjos još jednom ostavivši teniski svet u šoku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter