0
ATP

FOTO: PRINTSCREEN

PRVO MESTO ZOVE NOVAKA: Tim savladao nervoznog Nadala!

Objavljeno: 29.01.20 u 14:10

Dominik Tim savladao je Rafaela Nadala sa 3:1 u setovima (7:6, 7:6, 4:6, 7:6) i plasirao se u polufinale Australijan opena.

Austrijski teniser je ovom pobedom došao do najvećeg uspeha na Australijan openu, gde ga u polufinalu čeka Aleksandar Zverev.

Nadal je od početka meča igrao dosta nervozno, nije imao odgovora za igru odličnog Tima. Preslikana situacija u prva dva seta. Nadal je vodio sa dva gema prednosti, ali na kraju je Tim preokrenuo u taj-brejku.

KO GUBI IMA PRAVA DA SE LJUTI: Nadal izgubio gem, pa otišao da se raspravlja sa direktorom turnira (VIDEO)

U trećem setu malo se trgnuo Španac koji je smanjio zaostatak, ali je ponovo u četvrtom setu viđena prava drama. Propustio je Nadal tri brejk-lopte, a Tim je iskoristio svoju u narednom gemu, potom je poveo sa 3:1, ali je uspeo prvi teniser sveta da se vrati.

Ponovo smo ušli u taj brejk, gde je viđeno nekoliko mini brejkova, na kraju je slavio Dominik Tim, a ovaj poraz bi u slučaju da Đoković osvoji turnir mogao da ga košta prvog mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter