0
ATP

AUSTRALIJAN OPEN: Đoković razbio Japanca, Lajović takođe prošao dalje!

Objavljeno: 22.01.20 u 09:28

Srbija će u narednoj rundi Australijan open imati dva predstavnika Novaka Đokovića i Dušana Lajovića, dok nešto kasnije Filip Krajinović igra protiv legendarnog Rodžera Federera.

Svega sat i po vremena bilo je potrebno Novaku Đokoviću da ispraši Tacuma Ita 3:0 po setovima 6:1, 6:4 i 6:2. Novak je odmah dao do znanja Japancu da se ovaj meč neće dugo igrati. Dva brzo osvojena ‘brejka’ za 5:0, jedan izgubljen gem za konačnih 6:1.

Ito je veći otpor Đokoviću pružio u drugom setu. Novak je tek u devetom gemu stigao do ‘brejka’ za 6:4. U trećem setu lagan hod do pobede Đokovića, dva nova ‘brejka’ za 6:2 i šesnaestinu finala Australijan opena. Tamo će mu ponovo rival biti Japanac, ovoga puta Jošita Nišioka koji je u prvom kolu izbacio Lasla Đerea.

Dušan Lajović se takođe prošao u šesnaestinu finala Australijan opena. On je sa 3:0 po setovima 6:2, 6:4 i 6:3 pobedio domaćeg predstavnika Polmansa. Dušan je startovao sa dva ‘brejka’ i brzo poveo sa 6:2 protiv Polmansa. U drugom setu Lajović je servis Australijancu uzeo u sedmom gemu, da bi u trećem setu napravio još dva ‘brejka’ za – 3:0 u setovima.

Sledeći rival Dušana Lajovića u Melburnu je Argenitnac Denis Švarcman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter