0
ATP

ATP KUP: Ma, SPEKTAKL, BRE – Nole srušio Nadala, ‘srpski Sidnej’ sada čeka TITULU posle dubla!

Objavljeno: 12.01.20 u 12:55

U drugom meču finala ATP kupa Srbija je stigla do izjednačenja protiv Španije 1:1, zahvaljujući Novaku Đokoviću.

Klasik svetskog tenisa pripao je Novaku Đokoviću. Nole je u drugom meču finala ATP kupa pobedio Rafaela Nadala 2:0 u setovima, po gemovima 6:2 i 7:6.

Spektakularno je Novak Đoković odigrao prvi set. U Sidneju, mada činilo se kao da se finale igra na beogradskoj ‘Marakani’. Već u prvom gemu je naš as oduzeo servis prvom teniseru planete, potom ga je u sedmom gemu još jednom ‘brejknuo’ za – 6:2.

U drugom setu lavovska borba, igralo se gem za gem, Nadal je prvi servirao, imao vođstvo, a Nole uporno stizao, jednom spasio 40:0 za Španca. Stiglo se do taj-breka, a onda spektakl. Prvi je do mini-brejka stigao Nadal, poveo je 2:1. Novak je uzvratio ‘ribrejkom’, a potom još jednim ‘brejkom’ za 7:4 i 2:0 u setovima.

O osvajaču prvog ATP kupa u istoriji odlučiće dubl u kom će Srbiju najverovatnije predstavljati Novak Đoković i Viktor Troicki. Rafael Nadal igraće za Španiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter