0
ATP

VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo nekadašnji trener Novaka Đokovića i Ane Ivanović.

Objavljeno: 25.12.19 u 21:53

Četrdesetpetogodišnji Aleksandar Bogdanović koga je u subotu uveče na pešačkom prelazu u Osijeku udario automobil preminuo je danas.

Kako prenosi ‘Večernji list’, lekari su njegovoj porodici savetovali da četiri dana nakon nesreće Bogdanoviću isključe aparate koji su ga održavali u životu. Bogdanović je dovezen u lokalnu bolnicu u veoma teškom stanju sa ozbiljnim povredama glave, nekoliko lomova i hematomom.

Dok je dvadesetdvogodišnji vozač koji je pobegao sa mesta nesreće priveden i nalazi se u istražnom zatvoru, sumnjiči se za krivična dela nepružanja pommoći i ugrožavanje bezbednosti pri izazivanju saobraćajne nesreće.

Kao veoma mlad važio je za tenisera pred kojim je svetla budućnost, ipak se opredelio za glumu, poznat je po ulogama u ‘Larinom izboru‘ i seriji ‘Novine‘, dok se u njegovoj biografiji takođe navodi da je bio trener Novaku Đokoviću i Ani Ivanović na početku karijere. Bogdanović je u Umagu radio i sa Marinom Čilićem.

Aleksandar Bogdanović je iza sebe ostavio ćerke Miju i Unu iz prvog braka.

FOTO: Printskrin 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter