0
ATP

Novak Novak Đoković

AMERIKANAC OPLEO PO ŠPANCIMA: Igra vam najbolji teniser sveta, a trbine budu prazne!

Objavljeno: 03.12.19 u 11:32

Selektor Dejvis kup reprezentacije SAD Mardi Fiš govorio je o nedavno završenom Dejvis kupu, a kao primer negativnog naveo je mečeve selekcije Srbije, to jest Novaka Đokovića.

On je tačnije kritikovao domaćina Španiju, jer su tribine dvorane u Madridu bile prazne. Samo su bile pune kada je igrala domaćin Španija na čelu sa Rafaelom Nadalom, koja je i osvojila trofej.

– Postojao je problem… Dok Španija igra pred 12.500 gledalaca, na terenu pored je Novak Đoković i tu je svega 1.500 ljudi. To je Novak Đoković, možda i najbolji igrač ikada. Promoteri moraju da pronađu način kako da postave više zadnjica u sedišta. Znate zašto? Igrače to, zapravo, zanima – rekao je Fiš.

On je istakao da se jedna stvar ipak nije promenila.

– Kao i u prethodnom formatu, videli ste da igrači padaju na podlogu čak i u četvrtfinalu, kao da su osvojili nešto veliko. I dalje postoji strast igranja za nacionalnu selekciju. To se nije izgubilo – poručio je Fiš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter