0
ATP

DEJVIS KUP: Drama u Madridu, Srbija bez polufinala!

Objavljeno: 22.11.19 u 16:30

U četvrtfinalu Dejvis kupa reprezentacija Srbije poražena je od Rusije sa 2:1 posle dramatičnog meča dublova.

Imala je Srbija dve meč lopte, imao je Viktor Troicki ‘zicer’ na mreži za pobedu, ali je sport još jednom pokazao da je mali put od junaka do tragičara. Sve su rekle suze srpskog tenisera koji se na taj način oprostio od teniskog reprezentativnog svetskog prvenstva.

U prvom setu Novak i Viktor su prvi stigli do ‘brejka’ i poveli sa 3:1, ali su Hačanov i Rubljov dva puta uzvratili i dobili prvi set 6:4. U drugom setu je ponovo Srbija prva stigla do ‘brejka’, a Rusija je uzvratila. Ipak, u desetom gemu Novak i Viktor prave novi ‘brejk’ i izjednačuju u setovima 6:4 – 1:1.

Pravu dramu smo gledali u trećem setu. Bez ‘brejka’ stiglo se do taj-breka, ređeli su se mini ‘brejkovi’ kao na traci, Đoković i Troicki su imali dve meč lopte, ali nisu uspeli da ih iskoriste i na kraju se Rusija sa 10:8 plasirala u polufinale i igraće protiv Kanade.

Ovo je bio poslednji teniski meč za Janka Tipsarevića koji se sada zvanično seli u ‘penziju’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter