0
ATP

Davis Cup 2014 first round Serbia v Switzerland Ilija Bozoljac and Roger Federer Roger Federer plays a backhand Novi Sad, 01.31.2014. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

LONDON: Čistka favorita, posle Nadala i Đokovića sada i Federer može kući!

Objavljeno: 16.11.19 u 17:55

Poznat je prvi finalista završnog mastersa u Londonu, a to je grčki teniser Stefanos Cicipas, koji je počistio još jednog favorita.

Grk je pobedio Medvedeva i Zvereva u grupi, ali je doživeo poraz od Rafe Nadala. Plasirao se u polufinale i tamo počistio ipak jednog favorita. Cicpas je sa 2:0 u setovima 6:3 i 6:4 pobedio Rodžera Federera.

Već na startu prvog seta Stefanos Cicipas je napravio ‘brejk’ protiv Federera i poveo prvo sa 2:0, a potom i 3:0 posle svog servisa. Pri rezutatu 4:2 za Grka, Federer je imao tri ‘brejk’ lopte, ali ih nije iskoristio. Švajcarac je još dve ‘brejk’ šanse imao na 5:3, ali je Cicipas osvojio prvi set.

U drugom setu je viđena veća drama, Cicipas je u trećem gemu napravio ‘brejk’, ali je Federer odmah uzvratio. Tu nije bio kraj seriji ‘brejkova’, te je Grk oduzeo još jedan servis velikom rivalu i priveo meč kraju.

Stefanos Cicipas u finalu čeka boljeg iz duela Dominika Tima i Aleksandra Zvereva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter