0
ATP

NA UDARU JAVNOSTI: Da li je Zverev koristio telefon tokom meča protiv Cicipasa? (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.19 u 12:58

Naravno, korišćenje telefona od strane tenisera tokom meča je apsolutno protiv pravila ATP-a.

U drugom kolu grupe ‘Andre Agasi’ Aleksandar Zverev je izgubio od Stefanosa Cicipasa u dva seta (6:3, 6:2), ali je meč obeležio potez Nemca tokom pauze između gemova.

Naime, kamere su snimile da je u torbi čitao nešto što podseća na ‘elektronsku napravu’. Sumnja se da je imao uputstva na telefonu, ali je Zverev to demantovao.

– Moj telefon? On je bio u svlačionici. Uvek ga ostavim tamo. Ne znam šta su ljudi videli, ali to definitivno nije bio telefon. Možda flašica vode, prazna – pravdao se nemački teniser.

Zverev ima pobedu i poraz u prva dva kola, a u trećem će za plasman u polufinale igrati protiv Danila Medvedeva.

– U istoj situaciji sam bio i prošle godine. Sada treba da odigram najbolje što mogu. Sve je u mojim rukama i radujem se tome. Ne mogu u ovom momentu ništa da promenim. Stefanos je igrao odlično, a ja vrlo loše. Tako to ide. Ovakvi dani se dešavaju, tako je to u sportu. Protiv Rafe sam odigrao na vrlo viokom nivou, sada nisam. Ali moram da odam priznanje i Cicipasu – rekao je Zverev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter