3
ATP

FOTO: STARSPORT

LONDON: Cicipas uz Tima izborio polufinale! Nadal, Đoković i Federer na čekanju!

Objavljeno: 13.11.19 u 22:35

U drugoj grupi završnog mastersa u Londonu poznat je prvi učesnik polufinala, to je Stefanos Cicipas.

Grk je zabeležio drugu pobedu u gradu kraj Temze. Posle Danila Medvedeva, Cicipas je sa 6:3 i 6:2 u setovima pobedio Aleksandra Zvereva. Bila je to rovovska borba u prvom setu, a Grk je iskoristio ‘brejk’ u osmom gemu da povede sa 1:0 u setovima. Drugi set je bio dosta lakši za Stefanosa, uzeo je dva servisa Nemcu i posao završio sa 6:2. Cicipas se uz Tima plasirao u polufinale.

Sada ostaje da se vidi hoće li dalje proći iz ove grupe Zverev ili Nadal. Nemcu je potrebna pobeda od 2:0 protiv Medvedeva kako bi sigurno prošao dalje i Španca poslao kući. Takođe, Nadal u petak mora biti bolji od Cicipasa koji je sigurno prvi.

U drugoj grupi je Dominik Tim već prošao dalje i verujemo da će opravdati ulogu protiv Beretinija, dok će sutra od 21 čas Novak Đoković i Rodžer Federer direktno odlučiti o drugom polufinalisti.

0
0

3 Komentara

  1. A sta se desava ako nadal izgubi,a medvedev dobije zvereva??onda njih troje imaju 1 2?a tada se onda gleda set kolicnik?tipa nadal ozgubi 2 0,a medvedev dobije zvereva 2 0.onda nadal oma set kolicnik2 5,a ova dvojca 2 4

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da Nadal moze tesko do PF ne zavisi sve od njega…. Ako Zverev pobedi 2:1 medvedeva,sa 2:0 je sve jasno, 4:3 – 4-2ce biti odnos setova tako da nadal sve i da pobedi grka sa 2:0 imace isti skor kao zverev onda ako se ne varam gleda medjusobni skor a nadal je izgubio od zvereva u grupi sto znaci da zverev prolazi.?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter