0
ATP

PRVI PUT SAVLADAO NADALA: Zverev ‘gura’ Novaka nazad na prvu poziciju!

Objavljeno: 11.11.19 u 23:21

Španski teniser Rafael Nadal izgubio je večeras od Aleksandera Zvereva u prvom kolu završnog ATP turnira u Londonu sa 6:2, 6:4

Nadal, prvi na ATP listi, izgubio je sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4) od sedmog tenisera sveta, za sat i 25 minuta igre.

Zverev je prvi put u karijeri savladao Rafaela Nadala i to tako što mu nije dozvolio nijednu brejk loptu, a nakon sat vremena i dvadeset i pet minuta igre rezultat je bio 2:0.

Do rezultata 2:2 u prvom setu nije bilo brejka, a onda je krenula serija Zvereva od šest uzastopnih gemova za vođstvo od 1:0 u setovima i 2:0 na početku drugog.

Nadal je u prvom setu osvojio samo 4 poena u servis gemovima svog rivala, u drugom je ta brojka bila veća, a najveću priliku za brejk, ako se to može nazvati prilikom, propustio je u drugom gemu drugog seta kada je prvi i jedini put u meču stigao do izjednačenja u gemu u kojem je servirao Zverev.

Stefanos Cicipas je prethodno, takođe u Grupi A, sa 2:0 u setovima (7:6, 6:4) pobedio Danila Medvedeva.

U utorak su na programu dueli drugog kola Grupe B.

Novak Đoković će igrati protiv Dominika Tima u večernjem programu, dok će se pre toga sastati Rodžer Federer i Mateo Beretini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter