0
ATP

MASTERS U LONDONU: Dominik Tim iznenadio Rodžera Federera

Objavljeno: 11.11.19 u 09:25

Austrijski teniser Dominik Tim pobedio je trećeg igrača sveta Švajcarca Rodžera Federera posle dva seta, 7:5, 7:5, u prvom kolu Grupe Bjorn Borg, na završnom ATP turniru u Londonu.

Peti teniser sveta pobedio je posle sat i 40 minuta. On je u prvom setu poveo sa 2:0, ali je Federer uspeo da veže tri gema i preokrene na 3:2. Posle toga obojica su osvajali gemove na svoje servise sve do 11. kada je Tim ponovo napravio ‘brejk’ i ubrzo poveo u meču.

U drugom setu nije bilo brejka sve do 11. gema, kada je Tim oduzeo servis Federeru, a posle osvojenog gema na svoj servis i treće meč lopte ostvario je važnu pobedu na turniru.

Ranije u toj grupi srpski teniser Novak Đoković je pobedio Italijana Matea Beretinija sa 6:2, 6:1.

U ponedeljak se igraju mečevi prvog kola u Grupi ‘Andre Agasi’. Od 15 časova na programu je duel Rusa Danila Medvedeva i Grka Stefanosa Cicipasa, dok od 21 sat počinje meč branioca titule Nemca Aleksandra Zvereva i Španca Rafaela Nadala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter