3
ATP

BRITANSKA POSLA: Provokacija na račun Đokovića pred Federerom (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.19 u 13:49

U Londonu sutra startuje finalni masters sezone u Londonu, a drugi teniser sveta Novak Đoković nalazi se u grupi sa najboljim igračem svih vremena Rodžerom Federerom.

Nije tajna da su navijači na ‘ostrvu’ mnogo bliži Švajcarcu nego Srbinu. To je iskoristio jedan britanski novinar da malo isprovocira Novaka i podgreje atmosferu pred start turnira. On je pitao Rodžera Federera da li očekuje 80 posto podrške navijača protiv Novaka kao što je to bilo na Vimbldonu.

– Pa, i ne baš. Cenim podršku koju dobijam bilo gde da odem. Ne tražim podršku. Ako se desi sjajno, a ako ne, razumem. Ono što volim kod teniske publike je što su veoma kulturni i istrajni u podršci – istakao je Federer, dok je Novak mirno posmatrao dok ‘ljuti rival’ daje odgovor.

Poslednji masters u sezoni počinje u nedelju mečevima ‘B’ grupe u kojoj se nalaze Novak Đoković, Rodžer Federer, Dominik Tim i Mateo Beratini. Poslednji je prvi rival Srbina sutra od 15 časova.

U ‘A’ grupi se nalaze Rafael Nadal, Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev i Danil Medvedev.

0
0

3 Komentara

  1. NOVACE, NAJBOLJI SI NA SVETU DA VISE NIKADA NE POBEDIS. TO TI RADE IZ CISTE LJUBOMORE JER DRUKCIJE NE ZNAJU. A OD NJIH NIKO I NE OCEKUJE PODRSKU. UZIVAJ U IGRI I ZNAJ DA TE SVI U SRBIJI VOLE, A TO TI JE NAJVAZNIJE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter