1
ATP

PARIZ: Đoković ekspres! Nole kao brzi voz pregazio Cicipasa!

Objavljeno: 01.11.19 u 17:10

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Parizu, pošto je za 58 minuta počistio sa terena Stefanosa Cicipasa.

Prehlada je još tu, ali nedovoljno da zaustavi Novaka koji je danas bio kao brzi voz. Đoković je sa 6:1 i 6:2 počistio sa terena Stefanosa Cicipasa i plasirao se u polufinale Pariza.

Prvi set trajao je nešto manje od pola sata. Novak je oduzeo dva servisa rivalu i poveo sa 5:0. Grk je uspeo da uzme jedan gem da set ne završi sa ‘krompirom’. U drugom periodu meča ponovo dva brza ‘brejka’ za Novaka, ali je ovoga puta Cicipas uzeo dva gema za 6:2 i konačnih 2:0 setovima.

Rival Novaka Đokovića u polufinalu mastersa u Parizu je Grigor Dimitrov.

0
0

1 Komentara

  1. BINGO UVERTIRA!
    Da, sve se zna! Pa i to ko je gazda u kući. I pri i drugi set pravo ludilo: 6-1, 6-2. Dobro ga je isprašio! Tata Apostolos je zanemeo, mama Julija nikako da dođe sebi… Novakov inat je proradio. Sve je držao pod kontrolom, idealni riterni, sjajni forhendi… A toliko smo strepeli zbog Novakovog virusa, problemi sa grlom… Samo polako… Doći će red i na Nadala. A šta da se radi. Svako ide svojim putem: Cicipas na časove dopunske nastave iz tenisa a Novak u polufinale. Nole, brate, nek do dobri riterni prate!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter