0
ATP

ĐOKOVIĆ O NEZGODNOJ POVREDI: Zalediću svoje rame na 48 sati!

Objavljeno: 29.08.19 u 09:25

Srpski teniser noćas se borio i sa bolom u ramenu, a ne samo protivnikom koji nikako nije bio lagan.

Đoković je sa 3:0 savladao Huan Ignasija Londera, ali uz nekoliko silazaka na teren lekara i masera zbog bola u ramenu. Nakon meča Novak je otkrio o čemu se radi.

Nekoliko puta je na teren silazio lekar kako bi ga masirao, a posle meča Novak je otvoreno pričao o čemu se radi.

– To je definitivno uticalo na moj servis i moj bekhend, ali ne bih želeo da pričam o tome već da čestitam protivniku koji je pokazao odličan takmičasrki duh. Pobedio sam u tri seta, ali je definitivno bio veoma težak meč koji sam odigrao. Dosta udaraca smo razmenili, posebno u drugom setu kada je vodio 3:0. Pronašao sam odgovor u bekhendu što je bilo krucijalno, Hvala svima što su došli, znam da je bilo dosta kiše, hvala što nas podržavate – izjavio je Đoković posle meča.

Potom je bio detaljniji.

– Ovo je nešto što me muči neko vreme i nije lako kada osećate bol, ali morate da pronađete način da to prevaziđete, da skraćujete poene i da koristite svoje šanse. Ja sam imao i sreće, posebno u drugom setu kada sam se vratio. Ovo nije prvi put da se suočavam sa ovakvim problemima i tako je kako je, ali sam zadovoljan što sam na terenu.

Do sledećeg duela, protiv boljeg iz duela Dušan Lajović – Denis Kudla, imaće dva dana odmora.

– Verovatno ću zalediti svoje rame u narednih 48 sati i neću raditi ništa, pa ćemo videti šta će se dogoditi – našalio se srpski teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter