0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Još uvek podešavam svoje brzine

Objavljeno: 27.08.19 u 09:05

Najbolji svetski teniser bio je zadovoljan posle rutinskog trijumfa na startu Otvorenog prvenstva SAD.

Novak Đoković je u prvom meču na ‘Flešing medouzu’ bio bolji od Roberta Karbaljesa Baene u tri seta sa 6:4, 6:1, 6:4 i tako na najbolji mogući način krenuo u odbranu titule.

Još pokušavam da podesim svoje brzine. Nikada ranije nisam igrao protiv Roberta, nisam znao gde se on taktički nalazi i kakav će mu biti pristup. Imao sam prilike u prvom setu, ali sam tek posle nekoliko gemova napravio brejk i to je bio iskorak ka dalje – rekao je Đoković posle meča.

Iako se odavno ostvario i postao najbolji, još uvek se trudi da unapredi svoju igru i poteze.

– Mnogi govore da su servis i forhend najvažniji udarci u tenisu, udarci kojima pokušavate da dominirate u meču. Tokom moje karijere je bekhend bio dobar, ali se ja trudim da svaki udarac bude dobar. Udario sam toliko loptica na terenima kako bih mogao da steknem osećaj, nekada osećate forhend, nekada bekhend, uvek postoji nešto što možete da nadogradite – poručio je Đoković.

U drugoj rundi na US Openu Đoković će igrati protiv pobednika iz duela prvog kola između Amerikanca Sema Kverija i Huana Ignasija Londera iz Argentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter