0
ATP

FOTO: FONDACIJA 'NOVAK ĐOKOVIĆ'

NJEGOVA BIT JE SRPSKA: Srđan Đoković otkrio šta se dešavalo kada su Britanci vrbovali Novaka!

Objavljeno: 19.07.19 u 20:50

Gostujući u emisiji Miomira Marića otac Novaka Đokovića prepričao kako je jedna teniska velesila pokušala da vrbuje Novaka.

Poznato je da je nakon Novakovog uspona veliki broj država pokušao da ga privoli da zastavu Srbije zameni njihovom. Srđan Đoković otkrio je kako se to desilo i kako je najbolji teniser Srbije reagovao.

– Novakova majka i ja smo razgovarali sa Britancima. Njihova ideja je bila da upare Novaka i Mareja i da dugo vladaju tenisom i osvajaju Dejvis kup. Nudili su državljanstvo. Ipak, Novak je Srbin, njegova bit je srpska. Nisam im to rekao odmah, već sam im rekao da ćemo razgovarati sa decom i da ćemo im se javiti – pričao je Srđan Đoković.

Potom je otkrio šta se dalje dešavalo i kako je reagovao Novak Đoković.

– Ja sam došao i ispričao im sve to. Da će imati priliku tamo da žive i da imaju najbolje uslove na svetu. Znate kakav je bio njihov odgovor? Nikakav. Pa, ne postoji ta sila da se promeni situacija. Mi smo Srbi i ostali smo Srbi do kraja – ispričao je do detalja Srđan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter