0
ATP

Novak Novak Đoković

NOVAK ĐOKOVIĆ: Sve ide po planu!

Objavljeno: 10.07.19 u 21:46

Novak Đoković je u polufinalu Vimbldona. Srbin je bio raspoložen posle pobede nad Gofanom, a smatra da je prvi set odlučio.

– Počeo je dobro, diktirao je igru sa osnovne linije, razmene udaraca su išle na njegovu stranu i zasluženo je bio u vođstvu. Onda su došle nove lopte, uspeo sam da ga brejknem, a onda je u ključnom momentu set mogao da ode u oba smera. Zadovoljan sam kako sam odigrao drugi i treći set – rekao je Nole posle pobede.

On je nastavio u istom ritmu.

– Uživam ovde, postao sam deo tradicije. Imao sam težak meč u trećem kolu, a onda sam odigrao najbolja dva meča u osmini i četvrtfinalu. Sve se odvija onako kako sam zamislio, i forma je u uzlaznoj putanji – zakjlučio je Đoković.

Nole je govorio i o mogućim rivalima.

– Protiv Bautiste sam izgubio poslednja dva meča kada smo se sastali. Nezgodan je na ovoj podlozi, loptica na travi nisko odskače i to mu odgovara, jako je uporan i konstantan. Isto je i sa Peljom. Ko god da bude moj rival u polufinalu, moraću da pokažem poštovanje prema njemu – zaključio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter