0
ATP

VIMBLDON: Srbija pala samo na Đokovića, Laslo i Ivana ispali…

Objavljeno: 04.07.19 u 17:12

Srpski teniser Laslo Đere poražen je od Džona Milmana, dok je Ivana Jorović doživela poraz od Alison Riske.

Nije Laslo Đere bio na svom nivou, dosta je nervozno ušao u dvoboj sa Džonom Milmanom i poražen je sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2 i 6:1). Australijancu je bio dovoljan samo jedan ‘brejk’ da osvoji prvi set, to se dogodilo u osmom gemu za 5:3, a na kraju je taj period meča završen sa 6:3.

U drugom setu Laslo Đere je doživeo dva ‘brejka’ i izgubio je set sa 6:2. U trećem setu je prvo izgubio servis, ali napravio ‘ribrejk’, ipak kada se lomilo čuo je ‘nec’, Milman nije, nastavio je poen, pogodio i stigao do novog ‘brejka’. Laslo je tada izgubio živce i lopticu počeo da šalje nekontrolisano za konačnih 6:1 za Australijanca.

Ivana Jorović je svoj meč igrala čak tri sata. Naša teniserka je lako izgubila prvi set sa 6:2, da bi u drugom pošteno preznojila Riske, odvela meč u treći set.

On se igrao na razliku, a pre toga videli smo po dva ‘brejka’ sa obe strane. Nažalost u 16 gemu Ivana nije imala dovoljno kocentracije i poražena je sa 9:7.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter