0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Moj tim me je savetovao da se povučem

Objavljeno: 29.06.19 u 22:30

Najbolji svetski teniser blizu je odluke da digne ruke i povuče se sa mesta predsednika Saveta igrača.

Novak Đoković je danas otkrio da nije zadovoljan u kom pravcu ide to telo, te da mu ta funkcija oduzima previše vremena.

Juče je održan sastanak koji je trajao sedam sati i, kako se prenosi, Đoković je sastanak napustio vidno ljutit i to posle ponoći.

Iz ovog tela već se povukao holandski teniser Robin Hase, koji je o tome obavestio ostale članove Saveta.

– Zvanično sam se povukao iz Saveta igrača na sastanku uoči Vimbldona. Imao sam tu privilegiju da predstavljam ostale tenisere. Iako smo dugo vremena ulagali napore da se nešto promeni, godina nije bila baš produktivna. Mislim da ne mogu da radim ovaj posao na način na koji bi trebalo. Štaviše, smatram da način na koji radimo posao nije na nivou koji bi mogao da pomogne tenisu da napreduje.

– Pridružio sam se Savetu iz nekoliko razloga ali glavni su bili želja da učinimo ovaj sport većim i boljim. Smatram da mojim idejama nije dato dovoljno značaja. S obzirom na sve to, morao sam da se zauzmem za sebe i ono u šta verujem – navodi se u saopštenju Hasea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter