0
ATP

NADAL ČEKA FINALISTU: Ko god da prođe, biće mi veoma teško

Objavljeno: 07.06.19 u 21:20

Prvi finalista Rolan Garosa je Rafael Nadal i on će čekati ishod drugog polufinala koji će se završiti sutra.

Novak Đoković i Dominik Tim danas su morali da prekinu svoj meč polufinala zbog kiše u Parizu, pri rezultatu 1:1 u setovima.

Pobednika čeka ‘kralj šljake’ Rafael Nadal, koji je istakao da su oba igrača veoma kvalitetna, pogotovo na šljaci i izneo je njihove kvalitete.

– Oba igrača su izuzetno kvalitetna. Pričamo o svetskom broju 1 i svetskom broju 4. Tačno je da je Federer nešto ređe igrao na šljaci poslednjih godina, ali kada god bi igrao znalo se da će biti vrlo neugodan protivnik – rekao je Nadal danas.

– Kada ‘eliminišemo’ Federera iz konverzacije, možemo reći da smo Novak, Dominik i ja glavni favoriti za titulu na šljaci. Tako da, ko god se bude plasirao u finale, biće nezgodan protivnik. U ovakvim finalima, protivnik je uvek na visokom nivou i to je pravilo ovog sporta. Zbog toga je ovaj sport još bolji i još interesantniji – poručio je španski as.

On će biti slobodan do nedelje kada je zakazano veliko finale Otvorenog prvenstva Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter