0
ATP

ROLAN GAROS: Zverev ponovo izbacio Lajovića sa prvenstva Francuske!

Objavljeno: 01.06.19 u 14:50

Još jedan naš teniser završio je učešće na Rolan Garosu. Nakon Filipa Krajinovića i Dušan Lajović vraća se kući.

Od njega je bolji u trećem kolu bio peti nocilac Aleksandar Zverev. Nemac se radovao nakon pet odigranih setova i tri sata i šest minuta igre. Na kraju je rezultat bio 3:2 (6:4, 6:2,4:6,1:6, 6:2)

Zanimljivo je da su se ova dvojica tenisera i prošle godine sastala na Otvorenom prvenstvu Francuske, tada u drugom kolu, a takođe je slavio Nemac u pet setova.

Srpski teniser je dobro počeo meč, imao brejk prednosti i nekoliko prilika da prednost uveća. Ipak, u finišu seta došlo je do pada koncentracije, a to je Zverev iskoristio da preokrene i da se vrati u meč. Drugi set je lako pripao Nemcu bez mnogo muka

Lajović je u trećem setu pokazao da se ne predaje lako i uspeo da ga osvoji zahvaljujući jednom brejku smanjio rezultat na 2:1 u setovima. Nošen igrom iz trećeg seta Lajović je nastavio u četvrtom koji je dobio ubedljivo.

Kada se činilo da će Lajović doći do potpunog preokreta Zverev je došao do brejka, a Lajović se ipak vratio i izjednačio na 2:2. Za potpuni preokret nije imao snage pošto je protivniku dozvolio još jedan brejk. Zverev je do kraja igrao sigurno i plasirao se u osminu finala gde će igrati protiv Fabia Fonjinija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter