0
ATP

NOVINARI UČITE: Kecmanović postavio bezobrazno pitanje Federeru, sa Noletom je bilo ‘opušteno’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.19 u 18:08

Miomir Kecmanović dobio je specijalnu pozivnicu za učešće na turniru u Majamiju, a to je bio pravi potez jer zaista uživa, ali i pravi dobru atmosferu među kolegama. 
Srpski teniser čija je slava u usponu Miomir Kecmanović oprobao se u Majamiju i u ulozi novinara. On je za zvanični Jutjub kanal ATP Tura odradio odličan posao u ulozi novinara. U razgovoru sa Novakom Đokovićem obojica su se usaglasila da je čudno da razgovaraju na Engleskom, a potom ga je Kecmanović upitao da mu pozajmi neki trofej. 

– Nema problema, imam ih dosta, uz osmeh mu je odgovorio Novak

Nakon svetskog broja jedan na red je došao Rodžer Federer. Kecmanović ga je bezobraznim pitanjem izbacio iz takta. Zanimalo ga je koje od od svoje četvoro dece najviše voli. 

– Takva pitanja se ne postavljaju. Volim ih naravno sve podjednako. Ovo je bilo bezobrazno pitanje, svaka čast! Niko me nikad to nije pitao,  zaključio je Federer.

Kecmanovića je zanimalo i da li Nišikori, s obzirom da je velika zverka u Japanu može da kupi svoje ostrvo, a on mu je uz osmeh odgovorio.

– Ne, ne još, ali za nekoliko godina ću moći, rekao je Nišikori

 Nema sumnje da je pred Kecmanovićem velika teniska karijera, ali se nazire i to čime će se baviti nakon završetka karijere, čini nam se da bi se odlično snašao kao naš kolega. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter