0
ATP

INDIJAN VELS: Raonić uz dva brejka zaustavio Kecmanovića

Objavljeno: 15.03.19 u 00:20

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među četiri najbolja u Indijan Vlsu pošto je u četvrtfinalu poražen od Miloša Raonića sa 2:0 u setovima.

Iako ih deli više od 100 pozicija na ATP rang listi (Raonić 14, Kecmanović 130), naš teniser je odigrao odličan meč i Kaliforniju može da napusti zadovoljan.

Doduše, verovatno bi razloga za zadovoljstvo bilo više da je iskoristio brejk loptu odmah pošto je Raoniću dopustio da mu oduzme servis i povede sa 3:1 u prvom setu, kao i da je u drugom delu igre, takođe odmah posle izgibljenog servisa vratio brejk u osmom gemu. Kecmanović je propustio sve tri prilike, pa će Raonić u borbu za finale, a našem teniseru preostaje samo da bude zadovoljan zbog sjajnog nastupa na Indijan  Velsu i da mu ovo bude motiv da se i u nastavku sezone dokaže kao jedna od najvećih mladih nada svetskog tenisa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter