1
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP INDIJAN VELS: Srbija sa četvoricom u drugom kolu!

Objavljeno: 09.03.19 u 11:54

Prvo kolo prošli su Filip Krajinović i Dušan Lajović, dok su ih direktno u drugom kolu čekali najbolji teniser planete Novak Đoković i sjajni Lalslo Đere.

Prvi masters u sezoni mogao bi da prođe u znaku Srba. Naime, naša zemlja ima čak četiri tenisera u drugom kolu – Novaka Đokovića, Lasla Đerea, Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića.

Prvi je plasman u drugo kolo izborio Dušan Lajović koji je posle dva meseca pobedio. Skalp je uzeo Japancu Taro Danijelu 7:6 i 6:3. Mučio se Srbin u prvom setu, napravio je prvi brejk, a onda je dva puta predao servis rivalu. Ipak, u devetom gemu je uspeo da izbegne gubitak seta i odvede ga u taj-brek. Tamo je imao nešto više kocentracije i slavio sa 8:6 za 1:0 u setovima. U drugom je posao bio dosta lakši, dva ‘brejka’ bila su dovoljna za prolaz dalje.

Nešto lakši posao imao je Filip Krajinović koji je sa 6:3 i 6:4 pobedio Mikhaila Kukuškina. Bio je naš igrač dosta siguran u servisu, a dobro je i riternirao. Dva servisa oduzeo je protivniku u prvom setu uz jedan izgubljeni za 6:3. Slična situacija bila je u drugom setu, s tim da je dva ‘brejka’ Krajinovića razdvojio jedan Kukuškina, ali na kraju 6:4 – 2:0 u setovima.

Danas na teren u drugom kolu prvo izlazi Laslo Đere od 20 časova protiv Andreocija iz Argentine. Novak Đoković će na teren tek u tri sata posle ponoći protiv Fratanđela iz SAD. Filip Krajinović u nedelju od 20 časova igra protiv Gofana, dok će Lajović preko puta sebe imati Marina Čilića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter