0
ATP

BRAVO: Jelena i Novak otvorili novi vrtić u Mačvi, a iz Prnjavora naš najbolji teniser je poslao jasnu poruku Nadalu…

Objavljeno: 12.02.19 u 18:25

Fondacija ‘Novak Đoković’ otvorila je danas novi vrtić pod nazivom ‘Kolibri’ u mačvanskom Prnjavoru, a mališane su obišli upravo supružnici Jelena i Novak Đoković.

Novi vrtić otvoren je u mačvanskom Prnjavoru u kom će vreme provoditi i edukovati se više od 150 mališana. Decu su danas obradovali Jelena i Novak Đoković čija je fondacija uložila 32.761.460 dinara kako bi od zapuštenog Doma zdravlja bila izgrađena nova predškolska ustanova. Najbolji teniser planete govorio je prvo o odmoru koji provodi u domovini.

– Uživam i kada odmaram i treniram, trudim se da uživam u svemu što radim. Blagosloven sam da igram sport koji volim i u kojem sam uspešan, ali isto tako da taj status iskoristim i širom svest o onome što je bitno, kao što je rani razvoj dece – rekao je Novak Đoković u novom vrtiću ‘Kolibri’.

Novak Đoković je istakao da su njegovi planovi do kraja sezone poznati i da se nada da će nastaviti dominaciju kakava je viđena u finalu Melburna protiv Rafaela Nadala.

– Teniski turniri doći će na red narednog meseca. Znate svi moje planove, ne menjaju se. Da li ću biti dominantan kao u Melburnu? Nadam se – uz osmeh je rekao Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter