0
ATP

FED KUP: Srbija bolja od Turske, protiv Hrvatske za prolaz dalje!

Objavljeno: 07.02.19 u 15:12

Aleksandra Krunić savladala je Pemru Ozgen sa 2:1 u setovima i reprezentaciji Srbije donela trijumf od 2:0 u meču Fed kupa.

Krunićeva, inače najbolja teniserka Srbije, je u prvom setu dopustila dva brejka rivalki, pa je u nastavku meča morala da juri rezultat. No, iako je u četvrtom gemu drugog dela igre ponovo imala brejk zaostatka, odmah je uzvratila, od 3:1 stigla do 3:3, a potom u devetom gemu i povela sa 5:4, pa je na svoj servis potvrdila osvajanje drugog seta.

A onda, u trećem, nakon početnih 2:2, Krunićeva je zaigrala sjajno, vezala četiri gema i našoj selekciji donela trijumf, nakon što je ranije danas pobedu zabeležila i Ivana Jorović.

Preostalo je još da bude odigran dubl, koji bi trebalo da čine Olga Danilović i Aleksandra Krunić.

Što se tiče raspleta u grupi, ovim trijumfom Srbija je došla nadomak prvog mesta u grupi, preostalo je još da savladaju Hrvatsku u petak od 11 časova, a onda ih očekuje meč protiv prvoplasirane selekcije iz grupe gde su Velika Britanija, Mađarska, Grčka i Slovenija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter