0
ATP

rbt

DEJVIS KUP: Krajinović je junak Srbije, Uzbekistan pao tek posle petog meča

Objavljeno: 02.02.19 u 15:52

Filip Krajinović doneo je odlučujući poen Dejvis kup reprezentaciji Srbije u meču kvalifikacija za završni turnir Dejvis kupa.

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se na završni turnir Dejvis kupa pošto joj je odlučujući poen u petom meču duela protiv Uzbekistana doneo Filip Krajinović.

Mladi teniser je treći poen doneo u meču protiv Sandžara Fajzijeva, 593. tenisera sveta, ali mu ni protiv njega nije bilo lako.

Krajinović je izgubio prvi set sa 6:4, ali je preokrenuo rezultat, najpre sa 6:3, a onda i sa 6:0 u trećem čime je doneo pobedu Srbiji od 3:2.

Prethodno je Srbija vodila sa 2:0 posle prvog dana, ali su izgubljeni dubl i duel koji je Dušan Lajović ranije danas igrao protiv Denisa Istomina.

Srbija se sada plasirala na završni turnir koji će se igrati od 18. do 24. novembra u Madridu, a na kom će biti ukupno 18 reprezentacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter