0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ NAKON POBEDE: Pogrešio sam, ali sad znam za sledeći put

Objavljeno: 19.01.19 u 14:06

Novak Đoković je pobrdom nad Denisom Šapovalovim 3:1 u setovima obezbedio nastup u osmini finala Australijan opena, ali ovaj meč nije tekao baš kako je Đoković želeo.

Novak je prva dva seta odigrao odlično, ali je početkom trećeg seta usledila odluka organizatora koja je u najmanju ruku začudila sve, a pri tom, kako je sam Đoković priznao, uticala i na dvojicu tenisera.

Naime, iako je još uvek bio dan a napolju poprilično svetlo, organizatori su odličili da upale reflektore, što je poremetilo igrače, a sudeći po igri koju je pružio u drugom setu, više je uticalo na Đokovića, pošto je uprkos vođstvu 4:1 dozvolio preokret mladom Kanađaninu.

– Ukoliko moram da izdvojim nešto pozitivno, onda je to čvrstina, koncentracija koju sam pokazao. A što se manje pozitivnih stvari tiče, to je to što sam dozvolio da se Denis vrati u meč jer sam se iznervirao i izgubio fokus. Nisam zadovoljan, pogotovo jer imam mnogo iskustva u tim situacijama. Već 15 godina sam na vrhunskom nivou, i moram da razmišljam bolje, rekao je Đoković, kog očekuje duel sa Medvedevim u narednoj rundi. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter