0
ATP

AO: Krunićeva udarila u ‘Kineski zid’, Krajinović odličnom igrom do trećeg kola

Objavljeno: 17.01.19 u 09:40

Čekajući meč Novaka Đokovića, dvoje srpskih tenisera četvrtog dana Australijan opena ostvarilo je polovičan učinak.

Aleksandra Krunić je, posle dubla, poražena i u singlu, što je bilo i očekivano u duelu protiv kineske teniserke Ćijang Vang, koja je bila favorit u duelu protiv Srpkinje.

Vang je igračica iz top 30, bila je 21. nosilac na ovom turniru i prilično lako je savladala Krunićevu sa 2:0, po setovima: 6:2, 6:2.

Aleksandra je ‘izdržavala’ do petog seta kada je prvi put poklekla i dozvolila ‘brejk’ Vangovoj, a potom i još jedan za lak gubitak prvog seta.

Slično je bilo i u drugom setu, s tim što je Krunićeva još brže izgubila svoj servis prvi put, i generalno, sve je proteklo u znaku Ćijang Vang.

Filip Krajinović je odigrao veoma dobar me protiv Jevgenija Donskoja iz Rusije, kog je u drugoj rundi ‘Ozi’ opena savladao sa 3:0 u setovima – 6:4, 7:6 (10:8), 7:6 (7:2).

Srbin je dobio prvi set uz jedan ‘brejk’ prednosti sa 6:4, da onda smo gledali dramu u drugom setu i ‘taj-brejku’ gde je u ratu nerava bolji bio Krajinović tek sa 10:8 u poenima.

I u trećem setu smo gledali ‘taj-brejk’, ali je tada Srbin mnogo lakše slomio Rusa, ovog puta sa 7:2 u poenima.

Sledeći rival Krajinovića će biti Borna Ćorić, koji je noćas bio bolji od Mađara Martona Fusovića sa 3:0 u setovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter