0
Tenis

FOTO: STARSPORT

AUSTRALIJAN OPEN: Jorovićeva nakon preokreta bez glavnog žreba

Objavljeno: 11.01.19 u 11:38

Ivana Jorović nije uspela da se kroz kvalifikacije plasira u glavni žreb Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija Harijet Dart iz Velike Britanije bila bolja sa 2:1 u setovima.

U prvom setu Jorovićeva je bila fantastična, iskoristila je prve dve brejk lopte i povela sa 4:0, potom odbranila dve prilike koje je Britanka imala da oduzme servis našoj teniserki i došla na gem od 1:0. Nije uspela da veže treći brejk uprkos tome što je imala četiri prilike, ali jeste već u narednom da iskoristi prvu set loptu i dođe do vođstva sa 6:1.

No, u drugom setu Dart je povela sa 3:0, propustila je četiri brejk lopte u četvrtom gemu, ali je uzvratila istom merom odbranivši pokušaj Jorovićeve da smanji na 3:2, pa je sa 6:3 odvela meč u treći set, u kom je blago rečeno dominirala. Od šest osvojenih gemova Britanka je čak četiri puta uspela da oduzme servis Jorovićevoj, dok je naša teniserka to učinila samo jednom, i to pri rezultatu 3:0 za rivalku. Na kraju, 6:1 i plasman u glavni žreb za 132. teniserku sveta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter