0
ATP

FOTO: STARSPORT

ODRŽAN ŽREB ZA AO: Đoković na kvalifikanta, a evo kako su prošli ostali srpski teniseri

Objavljeno: 10.01.19 u 09:31

Srpski teniseri dobili su protivnike na prvom Grend Slem turniru u 2019. godini.

Njemu će na megdan priv izaći kvalifikant.

Najbolji srpski teniser ime rivala znaće u petak ujutru, kada budu završeni mečevi kvalifikacija. Nakon ovog kola, gde bi Srbin bio apsolutni favorit moguć je duel sa Congom koji se sastaje sa Kližanom, pa Tarom Danijelom ili Denisom Šapovalovim. Takođe, na strani kostura gde je svetski broj jedan nalaze se i Fabio Fonjini, Pablo Karenjo Busta, Filip Kolšrajber i Kei Nišikori. U polufinalu turnira, ukoliko obojica stignu do toga dela takmičenja moglo bi da dođe do meča sa Aleksandrom Zverevim, dok su sa druge strane žreba Rafael Nadal i Rodžer Federer.


U prvom kolu Lajović će igrati protiv Kuevasa, dok Janko Tipsarević ide na bugarskog tenisera Dimitrova. Filip Krajinović sastaće se sa Čekinatom, a Laslo Đere sa Donskojem. Takođe, naša zemlja mogla bi da ima još dva predstavnika kroz kvalifikacije, jer je Miomir Kecmanović stigao do trećeg, a Viktor Troicki do drugog kola.

Prvi ovosezonski Grend Slem turnir počinje 14. januara i trajaće do 27. januara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter