0
ATP

FOTO: STARSPORT

LEPA PRIČA OKONČANA U POLUFINALU: Kraj za ‘Đoković Braders’

Objavljeno: 03.01.19 u 21:17

Novak Đoković i njegov mlađi brat Marko nisu uspeli da se plasiraju u finale turnira u Dohi u konkurenciji dublova, nakon što su David Gofan iz Belgije i Pjer-Hju Herbert bili bolji sa 2:1 u setovima.

Loše su Đokovići ušli u meč pa je maltene na samom početku bilo jasno da će juriti rezultat, pošto su u prva tri gema dva puta ispustili servis. Uspeli su da osvoje jedan gem, ali je rezultat nakon 20 minuta igre bio 6:1 i 1:0.

Drugi set je trajao šest minuta duže, ali je okončan onako kako su Đokovići želeli – izjednačenjem. Do prvog brejka došli su u petom, do drugog u devetom gemu, i sa 6:3 obezbedili priliku da kroz taj-brejk koji se igra do 10 poena prođu u finale.

Tamo su gubili 3:0, pa 5:1, no uspeli su da izjednače na 6:6, zatim i da u čak tri navrata dođu do meč-lopte, ali nisu uspeli. Sa druge strane, francusko-belgijski dubl nakon 13:12 za Đokoviće uspeo je da veže tri poena i sa 15:13 obezbedi borbu za trofej protiv dubla Midelkop/Hase iz Holandije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter