0
Tenis

FOTO: STARSPORT

VTA ŠENŽEN: Ivana Jorović bolja od Garsije!

Objavljeno: 31.12.18 u 12:59

Početak turnira u kineskom Šenženu doneo je veliko iznenađenje, pošto je Ivana Jorović (131) bila bolja od Karoline Garsije iz Francuske, 19. teniserke sveta, sa 2:0 u setovima.

Jorovićeva je do glavnog žreba stigla kroz kvalfiikacije, i činilo se da joj on nije bio naklonjen jer je dobila Garsiju, ali se ispostavilo da drugi nosilac turnira nije bio nepremostiva prepreka. 

Prvi set Jorovićeva je dobila nakon što je izgubila svoj servis u prvom gemu, vratila odmah brejk, potom uspela da povede 4:2, pa i 5:2, ali je tada Garsija zaigrala mnogo bolje, oduzela još jednom servis našoj teniserki i stigla nadomak izjednačenja. Ipak, uspela je Ivana da po treći put na meču dođe do brejka i povede 1:0.

I u drugom setu Garsija je odmah na početku napravila brejk za 1:0, ali je kao po nekon pravilu odmah uzvratila naša teniserka, potom su odigrana dva sigurna servis-gema za 2:2, a od petog gema usledila je furiozna igra Jorovićeve.

Četiri vezana gema donela su 6:2 i plasman u drugo kolo, gde će rival biti Vera Zvonareva.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter