0
ATP

ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Tim počistio Nišikorija i pogurao Federera ka polufinalu

Objavljeno: 15.11.18 u 17:25

Dominik Tim lako je savladao Keija Nišikorija u dva seta u pretposlednjem meču grupe ‘Lejton Hjuit’ na Završnom Mastersu sezone u Londonu.

Kei Nišikori je u prvom kolu u dva seta savladao Rodžera Federera, a onda pokazao veliki pad protiv Kevina Andersona i zatim danas Dominika Tima.

Austrijanac je potpuno dominirao u prvom setu, iako mu ovaj meč nije preterano mnogo značio, jer je bio bez ijedne pobede u prva dva meča.

U drugom se Japanac probudio i zaigrao nešto sigurnije, ali nedovoljno da bi izbegao poraz od danas znatno boljeg rivala.

Sada Tim i Nišikori imaju skor 1-2 i ukoliko večeras od 21 sat Rodžer Federer osvoji makar set protiv Kevina Andersona biće dovoljno i Švajcarcu i Južnoafrikancu da prođu u polufinale.

Federeru bi odgovarao i poraz od 2:0 u slučaju da razlika u osvojenim gemovima ne bude veća od sedam, što bi dalje odvelo Dominika Tima, ali i što je malo verovatno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter