0
ATP

JANKO TIPSAREVIĆ: Život je okrutan i zato stalno moraš da ideš dalje, ne želim da odustanem od tenisa

Objavljeno: 18.10.18 u 10:17

Nakon brojnih povreda i pauza uzrokovanih raznim pehovima, srpski teniser pokušava da se vrati tenisu i karijeru ‘oživi’.

Tipsarević je govorio sa kakvim se sve izazovima susretao, te naglašava da ne želi da odustane od ‘belog’ sporta.

Poslednji meč ovaj srpski teniser odigrao je na US Openu prošle godine, nakon čega je morao biti podvrgnut nekoliko puta operacijama, a spekulisalo se i o mogućem prestanku aktivnog bavljenja tenisom.

– Nije bitno koliko puta udariš, već koliko puta primiš udarac, padneš, ustaneš i nastaviš dalje. Prave face ‘kopaju’ i rade kada stvari ne idu kako hoće. Život je okrutan i zato moraš stalno da ‘kopaš’, rekao je Janko u intervjuu za B92.

Prisetio se Tipsarević i jedne anegdote sa Endijem Rodikom sa kojim je vodio velike ‘bitke’. Srpski teniser gha je dva putao pobedtio i to oba nakon veoma dugih i iscrpljujućih mečeva.

Rodik mi je rekao: ‘Ako ponovo pukneš u sledećem kolu – ubiću te.

Takođe Tipsarević je naglasio da za najveći uspeh u svojoj karijeri smatra osvajanje Dejvis kupa sa reprezentacijom Srbije 2010. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter