1
Tenis

FOTO: Goran Srdanov

JANKO OKUPIO POZNATE: Završen prvi dan teniskog humanitarnog turnira (FOTO)

Objavljeno: 29.09.18 u 19:04

U subotu je na terenima Akademije Tipsarević na Sportskom centru ‘Olimp’ na Zvezdari počeo 17. Porsche teniski turnir poznatih ličnosti.

Ova jedinstvena manifestacija na našim prostorima koja se održava pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Srbije, okupila je veliki broj zvezda javne scene Srbije i poznatih ličnosti oko humanitarnih ciljeva.

FOTO; Đorđe Tomić

Brojne poznate ličnosti naše scene, Savo Milošević, Dražen Dalipagić, Milan Kalinić, Kiki Lesendrić, Maje Mandžuka, Jelena i Žika Zana, Jellena, Tanja Petrović, Niggor, Nenad Jestrović, Aleksadar Gajšek, Dušan Borković… – ‘ukrstile su rekete’ u prelepom teniskom ambijentu Akademije Tipsarević i duhu drugarstva i fer-pleja  sa ciljem da se na ovaj način realizuje humanitarni fond turnira  posvećen Udruženju ‘Uvek sa decom’ za mališane sa klinike za onkologiju u Beogradu. Učesnici Porscheovog turnira u muškom singlu i dublu, Motorola turnira za dame i Atlas Mini Tenis Opena pokazali su svoje tenisko umeće koje će nastaviti u nedelju.

FOTO: Đorđe Tomić

Od 10 sati počeće finalne borbe za trofeje u sve tri konkurencije i mi Vas pozivamo da nam se pridružite i podržite zvezde u ovoj lepoj akciji.

Podsetimo, teniski turnir poznatih održava se već 11 godina u Beogradu, a ovogodišnje izdanje poslužilo je i da zvanično bude otvorena akademija jednog od naših najboljih tenisera, Janka Tipsarevića.

FOTO: Đorđe Tomić

Satnica drugog dana turnira:

10.00 muški singl – polufinala:
Savo Milošević – Milan Bošković
Ilija Belošević – Aleksandar Gajšek

11.00 Atlas Mini Tenis Open

12.00 muški dubl – finale:
Slavkoni/Joca Stefanović – Vujović/Petrović

13.00 ženski singl – finale:
Jellena – Tanja Petrović

14.00 egzibiocioni meč Akademije Tipsarević

15.00 muški singl – finale

16.00 ceremonija dodele trofeja i humanitarnog fonda turnira

FOTO: Đorđe Tomić

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter