0
Tenis

FOTO: Виктор Червяков

TAŠKENT: Dva poraza Srpkinja u samo dva sata

Objavljeno: 26.09.18 u 12:40

Dve predstavnice Srbije poražene su na turniru u Taškentu, mada jednu od dve teniserke čekaju lepe vesti.

Loš dan za Srbiju u Uzbekistanu. Naše predstavnice Olga Danilović i Ivana Jorović poražene su u drugom kolu turnira u Taškentu.

Prvo je na teren izašla mlada Olga Danilović i poražena je od Potapove iz Rusije 6:3 i 6:3. Naša teniserka izgubila je servis u drugom gemu za 2:0, ali je u petom uspela da uzvrati i vrati se na 3:2. Nažalost, u sledećem gemu je Potapova napravila novi ‘brejk’ za 4:2 i dobijen kasnije prvi set 6:3. U drugom setu Olga je izgubila tri svoja servisa, te nije bilo za očekivati da može izvući situaciju. Ipak, dobra vest za Danilović jeste da će od ponedeljka biti među 100 najboljih teniserka planete.

Ivana Jorović poražena je od Lapko 6:2 i 6:4. Na Ivanu je dosta uticao očajan prvi set u kom jeste uzela dva ‘brejka’ protivnici, ali je Ruskinja napravila čak četiri. Drugi set Jorović je počela sa dva izgubljena servisa, pokušala je da popravi situaciju, ali nije uspela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter