0
Tenis

FOTO: STARSPORT

WTA GVANGŽU: Krunićeva ispustila pobedu

Objavljeno: 20.09.18 u 19:34

Aleksandra Krunić nije uspela da se domogne polufinala turnira u Gvangžuu, pošto je nakon preokreta sa 2:1 poražena od Bernande Pere iz SAD.

Krunićeva je prvi set loše otvorila, gubila je sa 2:0, ali je naša teniserka potom zaigrala sjajno, preokrenula na 5:2 i stigla nadomak osvajanja prvog seta. Ipak, nakon osvojenog sopstvenog servisa, Pera je smanjila i na 5:4 brejkom, ali je Krunićeva odmah odgovorila na isti način i došla do 1:0.

U drugom setu Krunićeva nije imala šansi za brejk, sa druge strane pri rezultatu 3:3 dopustila je rivalki da veže dva i sa 6:3 poravna na 1:1. 

Poslednja deonica donela je mnogo preokreta. Tri brejka viđena su u prva tri gema, vodila je Krunićeva 3:1, ali je Amerikanka ubrzo napravila novu seriju, došla do nove serije, ovog puta vezala je četiri gema, pa je sa 6:4 obezbedila plasman u polufinale gde je čeka bolja iz duela Katarina Kozvlova – Julija Putinceva.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter