0
Tenis

NAOME OSAKA: Serena mi je rekla da je ponosna na mene!

Objavljeno: 13.09.18 u 19:45

Japanska teniserka Naomi Osaka otkrila je da joj je Amerikanka Serena Vilijams rekla da je ponosna na nju, posle osvajanja Otvorenog prvenstva SAD.

Osaka je prošle subote osvojila Ju Es open, prvi grend slem turnir u karijeri, pošto je pobedila velikog favorita Serenu Vilijams u dva seta, 6:2, 6:4.

Njena pobeda pomalo je ostala u senci sukoba Vilijams i sudije Karlosa Ramosa, koga je u drugom setu nazvala „lopovom“, pošto joj je oduzeo gem. Tokom ceremonije predaje pehara navijači na stadionu „Artur Eš“ su zviždali, sve dok ih Vilijams nije pozvala da prestanu, pošto je rekla da je Osaka zaslužila trofej.

– Rekla mi je da je ponosna na mene i da bi trebalo da znam da publika ne zviždi meni. Bila sam zaista srećna kada mi je to rekla. Tada sam nekako mislila da meni zvižde, pošto nisam znala šta se dešava jer je buka bila prevelika. Sve je to bilo pomalo stresno – rekla je Osaka u emisiji Elen Deženeris šou, preneo je Eurosport.

Osaka je donela prvi grend slem trofej u Japan, a mediji su preneli da će uskoro potpisati jedan od najunosnijih ugovora sa proizvodjačem sportske opreme.

Navodi se da će joj Adidas godišnje plaćati po 8,5 miliona, što će biti najveći ugovor koji je ta kompanija platila jednoj sportistkinji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter