1
ATP

FOTO: STARSPORT

NAROD BI REKAO – PADAĆE SEKIRE: Vilander nahvalio Đokovića

Objavljeno: 12.09.18 u 16:52

Mats Vilander, jedan od najboljih tenisera u istoriji Švedske, na veoma lep način pisao je o Novaku Đokoviću u novoj kolumni koju je napisao za francuski „L’Ekip“.

Vilander je tokom godina češće kritikovao Đokovića nego što je imao nešto lepo da kaže ili napiše o njemu, ali je u poslednjem tekstu propisno nahvalio najboljeg tenisera u istoriji Srbije:

– Iako je najmanje blistav od velikih šampiona, Đoković u najboljem izdanju je bolji od najboljeg Federera i najboljeg Nadala. Uspeo je da tako komplikovan sport učini jednostavnim, bez potrebe da izvodi nekakve složene stvari i izlaže se riziku, napisao je Vilander.

Ali nije se zaustavio samo na tenisu…

– Novak je u rangu Majkla Džordana i Mohameda Alija. I eventualno Juseina Bolta, istakao je Vilander.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Naša sujeta je ogromna ,a ako neko realno pogleda šta je sve pisao i govorio o Noletu Vilander vidjet će te da je bio 90% puta u pravu .Samo se sjetite da mu je rekao da se povuće prošle godine poslije Roland garosa i sanira ozljede i napuni baterije što se kasnije prisilno i desilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter