0
ATP

NADAL NAKON PREDAVANJA MEČA: Čekao sam dokle god sam mogao, ali nije išlo više

Objavljeno: 08.09.18 u 10:59

Prvi teniser sveta nije mogao da izdrži meč do kraja i morao je da preda i tako završi US Open.

U izjavi koju je dao kaže da mrzi to da čini, ali da je moreao tako da postupi.

– Čekao sam sa odlukom dokle god sam mogao da igram. Ali, u jednom trenutku sam morao tako da presečem. Bila je to mnogo teška odluka, međutim, to nije ni bio pravi teniski meč. Samo je jedan teniser igrao, a drugi je statirao na drugoj strani terena. Mrzim da predajem, ali bilo bi previše za mene da sam ostao na terenu još jedan set, rekao je Nadal.

Španac kaže da će nastaviti da se bori sa povredama koje ga prate tokom čitave karijere.

– Tokom cele karijere se borim sa ovakvim stvarima. Mnogo toga sam morao da propustim. Mada, sa druge strane, dosta toga sam i osvojio. Ipak, nastaviću da se borim, jer znam da idem u dobrom pravcu, da dobro igram, da imam dosta uspeha i u 32. godini, rekao je on.

On smatra da su mnogi mislili da neće biti tu gde jeste u 32. godini.

– Čak ni ja sam nisam mogao da zamislim da ću biti ovde, da ću se boriti za titule, za prvo mesto na listi. Tokom cele karijere su me pratile priče da zbog načina igre, neću dugo trajati. Ali, evo, još sam ovde! I to zato što volim to što radim, još osećam strast prema igri, rekao je Nadal.

Nadal je meč predao Huan Martinu Del Potru koji će se večeras od 22 časa u finalu sastati sa Novakom Đokovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter