0
Tenis

FOTO: STARSPORT

OLGA DANILOVIĆ U BEOGRADU: Još uvek nisam spavala, tek ću postati svesna šta sam uradila (FOTO)

Objavljeno: 30.07.18 u 19:52

U čast nove teniske nade Olge Danilović upriličena je konferencija za medije i doček u Skupštini grada, a od 20:15h je očekuje i balkon pred srpskim navijačima.

Danilovićeva je juče u svom prvom WTA finalu osvojila prvu titulu u seniorskoj konkurenciji i postala prva koja je to učinila, a da je rođena u ovom veku.

– Želela bih da se zahvalim gradonačelniku Zoranu Radojičiću na pozivu. Biti ovde je velika stvar, pogotovo ovako mlada – istakla je Olga Danilović.

Psihička priprema je odradila najveći posao u finalu prepunom preokreta, ‘brejkova’ i nervoze.

– Život profesionalnog sportiste je dosta težak. Pripremali su me, moja svakodnevnica je da pričamo o tome.

– Nisam prespavala, još uvek nisam imala san. Tek ću kad legnem sama u krevet shvatiti šta sam zaista uradila – rekla je Olga.

FOTO: STARSPORT

Uz nju su na turniru u Moskvi bili majka i poznati srpski trener Dejan Vranješ, ali ovog puta samo savetodavno, budući da Olga ima svog trenera.

– Ja radim sa Aleksom Korečom. On je moj trener i mentor. Dejan Vraneš je bio sa mnom na ovom turniru i mnogo mi je pomogao. Sada me očekuje US Open i spremam se za poslednji grend slem u sezoni.

Definitivno je ‘prerasla’ juniorske turnire, iako i dalje po godištu (2001.) može da učestvuje na njima.

– Ja sam još prošle godine rekla da sam se u potpunosti okrenula seniorskom tenisu. Ono što sam uradila u juniorskoj konkurenciji u prethodne dve godine je dosta dobro i prosto nisam videla sebe u nekom daljem igranju tih turnira – rekla je Olga Danilović.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter