0
ATP

FOTO: Виктор Червяков

OLGA DANILOVIĆ: Igralo se finale, a tada nema opravdanja

Objavljeno: 29.07.18 u 17:35

Olga Danilović danas je napravila najveći uspeh u svojoj karijeri osvojenom titulom na WTA turniru u Moskvi.

Danilovićeva je posle trilera danas savladala u Moskvi Anastasiju Potapovu rezultatom 2:1, nakon tri propuštene meč lopte.

– Nisam odigrala najbolju partiju, bilo je mnogo grešaka, ali mislim da sam u određenim važnim momentima ipak uspela nekako da se izvučem. Nekako sam uspela pored duplih grešaka, na kraju je bilo dovoljno.

– Protivnica je bila neverovatna, finale je bilo neverovatno, mnogo kvaliteta, padova i uspona, neverovatnih poena. Nema mnogo toga da se priča o njoj, ona je kompletna teniserka – pohvalila je Olga vršnjakinju.

Umor ju je sustigao, ali kako sama kaže srpska šampionka, nema opravdanja u finalu.

– Bila sam umorna u trećem setu, igralo se finale, ali tada nema opravdanja, poslednji je meč, moraš da daš sve, i vratiće ti se. To je normalno da sam bila umorna.

Nije želela ruskim novinarima da otkrije šta joj je rivalka rekla na mreži.

– Publika je bila odlična i fer, očekivala sam da će navijati više za rivalku, ali sve je bilo dobro i imala sam dobar i normalan tretman. Negde nije tako, ovde je bilo drugačije – istakla je Danilovićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter